Dan medicinske škole

Svečanost Dana medicinske škole počela je intoniranjem Himne Republike Srbije "Bože pravde" u izvedbi Novog omladinskog hora.
Sve cenjene goste je na početku pozdravio VD direktor Miomir Jovanić Žaki i Atila Varga.
Na harmonici je odsvirala Preludijum u f-molu Sandra Pejatović iz odeljenja 3.01, zatim je Tamara Takač iz 4.03 odeljenja recitovala pesmu Desanke Maksimović "Žao mi je čoveka", koja je ostvarila zapažen rezultat na recitatorskim smotrama. 
Naši dragi gosti iz Politehničke škole Iva Biljanski koja pohađa smer grafičarstvo i Leon Đurić koji pohađa smer tehničar pejzažne arhitekture, izveli su pesmu "Chandelier" od Sie uz klavir i violončelo.
I ovog puta su nam naše drage balerine, Anastasia Desnica iz 1.01 i Matea Buljovčić iz 1.03 odeljenja ulepšale svečanost koreografijom "Kanarinci". Naposletku naš hor se transformisao u pravi mali folklorni ansambl, gde su učenici simbolično obučeni u folklorne uniforme odigrali mađarsku igru Čardaš i srpsku igru Moravac.
Muzički deo programa je pripremila prof. Emina Tikvicki, dok je za recitatorsku tačku zaslužan prof. Miloš Vukadin.
To nije bilo sve... Učenici iz prvih razreda, zajedno sa prof. dr. Sašom Vinčićem organizovali su kviz znanja i publici pokazali koje kompetencije učenici Srednje medicinske škole stiču tokom srednjoškolskog perioda.